RomânaРусский

mun. Chisinau, Durlesti, str. T. Vladimirescu 62/1

tel. 022 74 25 81
fax. 022 74 38 88

 • RĂŞINI EPOXIDICE

  RĂŞINI EPOXIDICE, ÎNTĂRITORI, PLASTIFICATORI. SISTEME EPOXIDICE.

 • VOPSELE DISPERSIVE

  AMORSE şi VOPSELE DISPERSIVE STIREN-ACRILICE

 • PROTECȚIE ANTICOROZIVA

  GRUNDURI, VOPSELE ŞI SISTEME DESTINATE PROTECŢIEI ANTICOROZIVE A RECIPIENTELOR ŞI CONSTRUCŢIILOR DIN METAL, INCLUSIV PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ.

 • Antigel

  Antigel -65°C și Antigel -30°C

 • Descriere romana
 • pardosele
 • Sisteme epoxidice
 • Antigel
 

Produse nealimentare mediu agresiv

Protecţia interioara a recipientelor/ Produse nealimentare/ Mediu agresiv

Sistemele de acoperire a suprafeţelor interne a recipienteor destinate păstrării produselor nealimentare cu mediu agresiv sunt destinate pentru protecţia anticorozivă în cazul folosirii recipientelor în industria chimică, farmaceutică, petrochimică, agricultură, construcţii civile şi industriale, etc. Recipientele pot fi atât din metal cât şi din beton armat.

Pentru protecţia anticorozivă a suprafeţelor interne, în cazul unui mediu agresiv, se folosesc vopsele speciale bicomponente pe bază de răşini epoxidice.

Spre deosebire de vopselele utilizate în cazul mediului neagresiv, acele destinate pastrării produselor agresive (solvenţi, dizolvanţi, acizi, etc.), conţin răşini epoxidice rezistente la mediul respectiv. Sistemele epoxidice utilizate vor fi selectate în dependenţă de produsele care se vor păstra în recipient.

În functie de necesităţile sale individualizate, clientul va beneficia din partea noastra de o solutie tehnica optimă.

Pe parcursul efectuării lucrărilor menţionate mai sus se garantează respectarea cerinţelor referitoare la tehnica securităţii şi protecţia mediului ambiant, evitarea poluării teritoriului.

Aplicarea tehnologiilor avansate, utilajului modern şi a materialelor contemporane de calitate înaltă ne-au permis protecţia a mii de metri pătraţi de suprafeţe metalice şi beton armat la întreprinderile din Republica Moldova, Ucraina, Rusia, România, în diferite sectoare ale industriei.

Promotie: Antigel -65°C

Informații utile

 

Contacte

 

Anticor S.A.
mun. Chisinau, Durlesti,
str. T. Vladimirescu 62/1

tel. 022 74 25 81
fax. 022 74 38 88